Orgonitové pyramidy

 

Orgon je označení pro životní energii, která je všude kolem nás.
Orgonity můžeme tedy označit jako akumulátory životní energie. Orgonit je směs kovu zalitý do epoxidové pryskyřice. Ze směsi kovových částí uvnitř orgonitu vniká energetický vír, který akumuluje životní energii a vysílá jí do prostoru. Tento koloběh se neustále opakuje, orgonit se sám nabíjí a vybíji, proto nevyžaduje žádnou další péči.
Velmi účinné jsou orgonity s krystaly polodrahokamů. Tyto orgonity jsou energeticky posílené účinky, těchto polodrahokamů a tím, že jsou uvnitř orgonitu, jsou neustále nabíjeny a čištěny, tudíž není potřeba se o ně již dále nijak starat.
Vlivem náročných životních situací dochází k zablokování životní energie, kterou člověk v přirozeném stavu běžně přijímá. Orgonit je jako akumulátor orgonové energie, přitahuje tedy životní energii a zvyšuje jeho intenzitu a koncentraci v prostoru, čímž u člověka dochází ke zvýšení energie a odolnosti. V důsledku působení orgonitu tedy dochází ke zmírnění veškerých obtíží, symptomů, špatných nálad.
Orgonit tedy pročišťuje a posiluje životní energii všude kolem nás.

Pyramida
Pyramidy se nezačali stavět jen tak náhodou. Pyramida je taktéž akumulátor životní ,,kosmické” energie. Posiluje imunitu a vitalitu všech živých organismů. Pyramidální energie působí komplexně, proto je s úspěchem použitelná na celou škálu zdravotních problémů.

 

Výroba orgonitové pyramidy je proces, který trvá několik dní. U nás se zaměřujeme na výrobu orgonitové pyramidy na míru, kdy je uzpůsobena účinky polodrahokamů, barev a záměrem přímo na míru klientovi.

Kategorie: Články

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *